Počelo snimanje
15

Charlie Sheen nakon pet godina dobio prvu značajniju ulogu: S mojom novom obitelji

D. J.
Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube
Charlie Sheen najpoznatiji po ulozi Charlieja u seriji "Dva i pol muškarca", uskoro se ponovno vraća na male ekrane, doznaje Page Six.

Glumac koji se od 2017. nije pojavio pred kamerama ni u čemu osim u nekim malim, sporednim ulogama, počeo je snimati pilot epizodu za seriju koju je napisao i producirao tvorac serije "Entourage" Doug Ellin.

Ellin i Sheen su se očito sprijateljili kada je Ellin prošle godine doveo Sheena kao gosta u njegovoj emisiji "Victory The Podcast", a tijekom emisije je nabacivao da on i Sheen zajedno smišljaju projekt.

Ellin je tada rekao da je Sheenu dao neke ideje za seriju o kojoj će razmisliti - i da također želi da u emisiju uključi Charliejeva oca Martina.

Page Six saznaje da je počelo snimanje neimenovanog pilota i doista su uvjerili Sheena starijeg da stane pred kameru.

Sheen je nedavno dao naslutiti da radi s Ellinom kada je na Instagramu objavio sliku njim i još dvojicom glumaca uz opis: "Epski prvi dan s mojom novom 'drugom' obitelj."

Podsjećamo, Sheen je neslavno napustio svoju fenomenalno uspješnu TV karijeru 2011. godine kada je pokrenuo javni napad na Chucka Lorrea, tvorca i izvršnog producenta Sheenove hit serije "Dva i pol muškarca".

Sheen - koji ima dugotrajne probleme sa zlouporabom supstanci - dobio je otkaz, a nedugo zatim je dao niz bizarnih TV intervjua.

U seriji ga je zamijenio Ashton Kutcher, a Sheen se posvetio drugim, manje uspješnim projektima.