Nova godina na OBN-u
0
Četiri sata zabavnog programa uživo
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je OBN, jeli to neki tv program?
KOD NJIH SU MOMCI TIP TOP NAŠMINKANI...
Mislim da je obn dobra televizija ali ipak jos se treba potruditi.
Joooj Zivjela kablovska :) Jos mi samo fali da gledam OBN za Novu.
OBN je prije bila Tv koja je imalo koliko toliko kvalitetan program..al od ovih plavih voditeljica(koje su sve,samo ne voditeljice)se ne moze zivjeti..kako su se samo srozali sa ovom BIG MAMA sranjem i naravno onom emisijom sunda Zvijezde sa zv...pa shvatite ljudi,ne zelimo gledati glupe vikice,mikice,sekice,gogice i ostala sranja...vratite nam Mekgajvera i Gaviotuuu...hihih...to je milion puta boljee od ovoga
Jos mi samo fali da gledam TV za novu,i to nista drugo nego OBN.Ma bjazite...
OBN je najusranija televizija u državi, napravljena isključivo za šupljeglavce i debile koji nemaju svoje živote pa moraju pratiti tuđe putem raznoraznih besmislenih emisija tipa BigMamaHouse, razne sapunice, ovi talenti, oni talenti, pa čak im je dnevnik toliko glup da mi svaki put dođe da razbijem TV kad slučajno prešaltam na njihov kanaal.... FUJ!!!!
Nemam drugog posla vec debile za novu odinu gledati ... s rajom se lagano zajebavati, cugati ... i sve to bez nerviranja uz TV
zbog cega sa-x.com uzastupno reklamira program obn-a???
Nemam pametnijeg posla nego gledati: OHM (otvorena hrvatska mreža) ili vam ga obn!!!!
Ko drugome jamu kopa ne cini proljece,i da vam kazem nikad ga nece ciniti !! NIKAD !!
Najgori voditelji, najgori filmovi., najg. informativni program... treba OBN ukinuti samo NBA ostaviti.
bas su se potrudili hah najgora tvvvvvvvvv u historiji bih
nesmetaju mi hrvati pa cak i njihov polovicni pokusaj hrvatskog jezika.. al ljudi pokusavaj AMA BAS SVE KOPIRATI od vijesti, \"talent\" showa, a red carpet im je vrh nekvalitete u pokusaju da kopiraju nase zapadne ustogljene komsije kao sto lik neki rece trebaju se zvat C.P.N (copy paste network)
Šta imam gledati, samo kako se adrijane izvijaju da se ne bi koja feđi dopala!! A i nemam namjeru gledati hrvatske pjevače, nikad neću gledati obn, dok se bar 45% hrvata ne izbaci iz obn-a!!!!!!!!!!! Bolje mi je gledati NTV HAYAT i Naše pjevače!!!!!!!!!!!!!!