Opet na Madonnin račun
0

'Bruno' usvaja dijete iz Malavija

Sarajevo-x.com
U novom filmu britanskog komičara Sache Barona Cohena nije pošteđena ni kraljica popa Madonna koju glumac ismijava gdje stigne i umije, piše u petak Daily Mail.

Madonna koja je prije nekoliko godina dopustila da se Sacha Baron Cohen pojavi u jednom od njenih muzičkih spotova sada se sigurno kaje jer događaji iz njenog života glavna su tema Cohenovog novog filma.

Naime, Bruno, glavni lik u filmu, usvaja crno dijete iz Malavija koje na aerodrom stiže u kartonskoj kutiji s natpisom 'krhko', te ga vadi iz kutije na opšte zaprepaštenje svih prisutnih.

Šokantni trailer novog filma o gay novinaru Bruni pokazuje i kako Bruno, gostujući u jednom televizijskom showu, govori:

'Angelina ima jednog, Madonna ima jednog, a sad i Bruno ima jednog. I dao sam mu pravo afričko ime, O. J.'

Dječak u showu nosi majicu s natrpisom GAYBY, a ime je dobio po O. J. Simpsonu, kontroverznom igraču američkog fudbala koji je optužen za dvostruko ubistvo bivše supruge i njenog ljubavnika 1994. godine.

Madonna je i prije bila predmetom podsmijeha Sache Barona Cohena koji je nedavno izjavio da je 'recesija teška i slavnima jer moraju otpustiti poslugu, baš kao što je i Guy Ritchie dobio otkaz'.

Novi film o Bruni nudi mnoge šokantne i komične situacije, a u kina stiže 10. jula.