Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al da se mi razumijemo, ova plavusa je za 10
... 9 mjeseci kasnije se rodi mali Janez
... ... ...masakaaarrrrr ... ... ...
pa u tom je citav fazon sto slovenci mrze bosance. Pola slovenije ima korjenje u bosni. Kako ono vec biva "kad stigne autobus pun slovenki na ekskurziju u sarajevo.....
Sto ne snimis film kako Bosanac guzi Slovenku tokom sedmice a Slovencima doce praznik kad vikend doge. Definitivno bi se probio do Hollywood-a.
Slovenci- balkanski zidovi
Tacno tako slovensko licemjerstvo nema kraja. Slovenac
pocetkom godine iz Ljubljane, kad je film film predstavljan, citam sta je Janez napisao: ´´mu mater pedersku bosansko` sad citam Janez: ``to je pravi gospon slovenki junak
kakva mu je ova zena!!!
ej slovenac, pa volimo mi Djuru pusti ti ovo sto raznorazni provokatori pisu...
ko su ba slovenci da im se mi moramo dokazivati... nek zabari jebu mater svoju
Ma ruljo ovaj djuro je fakt osvjetlio obraz bosancima u sloveniji. jedan od rijedkih koji je ponosan svojim korjenima. Mislim da bosanci trebaju biti ponsni na sviog zemljaka.
šta kaže ona slovenka novinarka: "Đuro kako si se prilagodio ulozi bosanskog vojnika s obzirom da si slovenac?" Đuro: "draga moja ja se nisam uopste prilagođivao, ja sam bosanac" to po sjećanju pišem pa mi nemojte zamjeriti... ali fakat dobro se provalila slovenka :)
"porijeklom iz BiH"!? Pa covjek je dokazani bosanski glumac i reditelj i cijeli ga svijet zna kao takvog! "porijeklom iz BiH"! Koji ste vi idioti!!
Znate sta je jadno, kad neko pokupi tudze ime i pocne bacat bljuvotine. Jadan si ti kad krades tudze. Original Mehlem*