Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko sa snimka nije vise medzu zivima.Pa se covjek zapita....
Jel moglo bez zadnje rečenice.
pa moglo je,ali klix ne bi bio klix da ne provocira sadrzajem😬pusti boga ti,nikad vise sarajevo-×😒
Vrhunski snimci, alal vera
kako se lijepo zivjelo u ndh...rš je smece
I onda "pametnjakovići", tj. mrzitelji Islama kažu: "Zar/Feredža (tj. NIKAB), nije "naša tradicija, već tradicija novopečenih od 92'"! Pa moguće i da stvarno to nije tradicija tvojih predaka, međutim velika većina Muslimanki sve do ww2 je nosila Zar, dok su Muslimani slijedili vanjstinski Sunnet Poslanika, sallAllahu alejhi we sellem, u vezi brade. Vratimo se tradiciji, vratimo se Sunnetu, vratimo se izvornoj vjeri.
Koliko zatucan komentar! Vrati se ti u pećinu, a možeš i u Avganistan.
Vehabizam je nasto jedno 100 godina prije ovog videa, a Islamska civilizacija je bila na vrhuncu dok je bila multikulti i prije ovih radikalnih promjena koje su došle sa Saudima i Vehabizmom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
auh, ovo je baš istorija. svaka čast pronalazaču i restauratorima.
Dobra stara vremena