Satiričan prikaz diktature
8
Ben Kingsley: Cohen je komičarski genij
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi retosa sto su se nakacili sa komentarima, haha, uzas... idite vi gledat\' Transformerse, Osvetnike, Hulka i slicne gluposti jer ako vam se uopste mora objasnjavati da je Cohen upravo u fimu Borat ismijavao Ameriku (izmedju ostalog), onda satiri ocito i niste dorasli.
I zaista je komicarski genij. Onaj ko ne shvata njegove filmove, nema smisla za umjetnost.. Svaka cast Mr. Cohen !
@ voltaire - dečko, jesi ti čuo kad za mene? piši ko što govoriš i to?
@Nebo - genije, ne poredim rat u Siriji i BiH nego istovjetnu politiku nemijesanja koju je UN provodio u oba slucaja. Citaj pazljivije.
Čarli čapljina.
hehe kak bi to šega bilo, stavi polukapicu, isplete lažne kike od nadograđene blond kosice i lupa glavom o kaldrmu ili neki zid. Baš bi to bilo kooool i smeeeeešno. Pa ponekad padne i baulja kao malo ošamućen. A umjesto kamile vodi leydi gagaru polugolu na lancu sa brnjicom na žvaljama. Ona da izgleda ko neki čvrstorukaš desničar iz tel aviva. bas stomak da te zaboli od smijexa.hhehehehehe
Tenkre obični. Nek se sprda sa Natanjahuom i ostalim Ćifu-tima. Nek razvuće zulufe i stavi šešir pa nek se malo sprda da nas sve zabavi.
@HugoČavez de se ti malo vrati u osnovnu skolu pa prelistaj par puta citanku. cuj \"mediske\".
Ne treba ni da vas čudi koliko mediske pozornosti dobija ovaj kreten sa kikicama. Ruka ruku mije. Znamo ko su mediske gazde.
jel moguce da ovi novinari ne znaju ko je ali g, ubjedljivo najgenijalniji lik kojeg je sacha stvorio
Nedavno u Kanadi zabranjen satirično komični skeč na temu život zionista u obečanoj zemlji. Neko ministarstvo ga expresno zabranilo. Toliko o humoru i slobodama.
Cohen je inace Jevrej. Zato ne treba da vas cudi koga on ismijava
Cohen svojim \"humorom\" zadovoljava niske strasti zapadnjaka da su superiorniji u odnosu na neke tamo divljake kakve ih on predstavlja.
Što se nije preobuko u čivutskog rabina ili nekog ortodox izraelskog doseljenika na otetu teritoriju. baš bi onda bilo komično.
@brko ok ti vjerovatno uzivas u nagim muskim tjelima dok se navlace po krevetima i uskim nekim trikoima koje nosi Sacha Meni licno odvratno ali eto ima svakakvih ukusa
Ali G !
Cohen majorizira hrvate