Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
umro sam od smijeha citajuci komentare ahhahahahaha svaka cast carevi ste :DDDD
a dok nsimanje ne počne vi posjetite www.kladimose.ba Internet klađenje, bonusi i savjeti za kladioničare, ubodite neku kintu za sebe ;-|
a dok nsimanje ne počne vi posjetite www.kladimose.ba Internet klađenje, bonusi i savjeti za kladioničare, ubodite neku kintu za sebe ;-|
bio sam i u ZG i u BG i najvece s.e.r.o.nj.e od na.c.i.o.n.ali.sta su ovi nasi k.a.t.o.l.i.c.i i p.r.a.v.o.s.l.a.v.c.i koje svi zovu bosancima e tr.ag.edi.je ku.ku le.le i jedni od drugih ni korak naprijed da napravimo... samo mi nije jasno sto ne razgule tamo kad to tamo smatraju \"kucom\" ???
BJEZI MEDJEDICU GRYLSE DOK TE SE OVI MEDJEDI NISU DOCEPALI BOLJE TI JE BILO NA ANTARTIKU
BERA ZA JEDINOG PREDSJEDNIKA BIH
hAh dajte mu minumalnu bosnsku penziju poa ce mo viditi hoce li to prezivjeti hahahahahahhaahahahaha
Edin Durmo je prije radio kao drvosječa. U prašumi koja se zove Sahara. Bear Grylls cuvaj ga se to ti je savjet od mene ... Pozz Chuck Norris ..
Idealno ako bi jednu emisiju snimio na Prenju a drugu u kanjobu Rakitnice i to ako bude dosta snjega.....
neka mu daju sal sarajeva pa neka ga puste na jug :D ako prezivi svaka mu cast :D :D
Ahaha ako misli po minskim poljima hodat bujrum, nema osim toga nikakve \"divljine\" kod nas xD
Napokon da nam neko pokaže kako da preživimo sa 296,00KM. Ovi naši političari nam to nisu znali pokazati pošto jadnici jedva preživljavaju sa svojim plaćama i paušalima .
Ne bi Sa-x bio to što jeste da nema ovih SERATORA koji na sve imaju nešto da kažu. Dobro došao Grylls. Nadam se da se nećeš smrznuti u februaru :)
prva epizoda, trci lik sarajevom sa dignuta tri prsta. druga epizoda, trci lik banjalukom sa mjesecom i zvjezdom u ruci. u oba slucaja gadno, gore nego da prodje kroz copor lavova noseci u ruci teleci but.
prezivjeti sa ovom crkavicom od 170 KM mjesocno(svaki drugi mjesec) pa neka stastavi filmic za doscovery ch. j.e.b.o sumu i prezivljavanje... inace super reklama za nas i veoma poucno za penzionere da ne kukaju kako se nemoze :)