Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma samo pogledajte njegove filmove (Christian Bale) koje je snimio pogledajte ocjene filmova u kojima je glumio ;) i sve ce vam biti jasno hajmo guglajte imdb i pogledajte
Imali ste vec Arnolda u T3 pa film nije ni do koljena dvojci. Toliko o Arnoldu i spasavanju serijala. Ovo je skroz drugi pogled na pricu, dogadja se vremenu koje je najmanje obradjeno u bilo kojem nasatvku (a to je John-ov rat protiv masina u buducnosti). Bale glumi obicnog covjeka, a ne terminatora. Ovo mi uopste ne izgleda kao film koji pokusava da ima slicnosti sa proslim nastavcima, a i bolje je tako... Ako neko prati seriju Terminator, ovo je nesto vise slicno tome, a ne neki pokusaj da se serijal popravi nakon lose trice. Uostalom ne zove se T4, vec salvation, ali ni to nije dovoljno da se raja ne popljuje do kosti vec u drugom reply-u. Jebeni Balkan!
ma kakav bale ona je izdrkotina.ja sam navijo za Jokera jer Ledger je za njeg izmisilio glumu. a ovaj naslov je idiotski TOTALNO jer ovaj film ako bude 5% dobar ko T1 i T2 ja cu bit zadovoljan ali tesko i to da se desi
Bale ga moze samo obaliti Arnoldu !
100%!!!
Ne vidim kako bi Bale mogao da zasjeni Arnolda, kada se radi o totalno razlicitim ulogama u filmovima iste tematike tako da sam naslov nema smisla... ali naravno dovoljno dobro za balkanske seljake da se prepiru, zar ne :)
Iskreno ne namjeravam ni gledati ovaj film ... Bez Arnija nije to to ...
mislim da ce biti kao i svaki novopeceni film o ovim \"superjunacima\", napucan specijalnim efektima do neba, a siguran sam da Christian Bale nece, niti moze ikad biti kao Schwarzneger...
Nikad neće doživjeti uspjeh prva dva Terminatora. Gledao sam The Dark Knight i uopšte nije tako spektakularan kako neki govore. Film će biti možda iznad prosjeka, ali neće ni primirisati prvim Terminatorima. Terminatora bez Cameroona i guvernera nije Terminator.
mozete li vi retardi ikad prestat\' s tim naglabanjem? sto se tice filma, mislim da i ne treba porediti salvation sa T2. ovo nije remake, ovo je nastavak ;)
Ja sam siguran da odredjenim generacijama T2 ostaje urezan u pamcenje kao jedan od najimpresivnijih filmova mladosti. Mislim nije tu samo Arnold... Tu je kompletna prica, ostali glumci, nezaboravne scene, muzika (tema+gansi)... U svakom slucaju tesko ce napraviti bolji nastavak... HASTA LA VISTA BABY!
1. Jebo ti moj otac mamu u supak u vrijeme kad te radjala 2. Pregledao sam filmova koliko si ti dana ugledao svojim futavim ocima, smradu jedan ofucani 3. Kad dodje u kino onda povedi svoju retardiranu mamu i seku i zajedno lizite lizalo i gledajte kako se cike igraju ta-ta A ti sad malo izadji udahni vazduha na balkon i reci sebi, e jesam kreten sto sam bilo sta ovdje napisao...
Isto kao što je i čisti bullshit što je tvoj otac napravio tebe, samozvanog kritičara, pa da dolaziš ovdje i komentarišeš i unaprijed sudiš o filmovima koje: 1. nisi gledao 2. nisu još ni izašli u kinu 3. nemaš pojma ni kakvi će biti a sada lijepo nazad u svoju WC šolju, ajde, mrš.
jedva čekam, film mi izgleda super
Mislim bez obzira sto je Arnold u svojim serijalima bio mrcina obicna opet Terminator 2 je ne nadjebiv film..tako da mislim da svaki dalji pokusaj ovih kloniranja je cisti bullshit!!