Podrška svih
309

Edinov gol slavila je Roma, ali i cijela porodica Džeko: Pogledajte atmosferu u domu

E. Sk.
Edin Džeko jučer je još jednom pogodio za veliku pobjedu Rome. Dijamant je u meču protiv Bolonje u sudijskoj nadoknadi dao gol za konačnih 1:2 i oduševljenje je nastalo, kako na terenu tako i na tribinama gdje su bili smješteni navijači Rome.

Utakmicu je pomno iz svog doma pratila i njegova supruga Amra koja je uživala zajedno s mališanima. Nakon što je popularni Dijamant dao gol, u njihovom stanu je nastalo pravo slavlje.

Jedna od naših najljepših manekenki bila je presretna i ponosna te je "povela" navijanje, a pratili su je i kćerka Una, sin Dani i Amrina starija kćerka Sofia.

Kada se činilo da će završiti neriješeno, Džeko je uspio golom donijeti sva tri boda svom timu. Nakon utakmice napadač Rome je dao svoj komentar u kojem je istakao da je Roma zasluženo slavila.

"Na kraju dana, mislim da je to zasluženo, pogotovo jer su mi rekli da je penal za Bolognu dosuđen nakon dosta slabog kontakta. Mi smo jaka ekipa i želimo nastaviti dalje, pokušavajući pobijediti u svakoj utakmici koju igramo. Vjerujemo u naš nogomet i ova pobjeda je veliki vjetar u leđa", izjavio je Džeko.