Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ED je pravi spermatozoid.:D
"Ovaj vjerovatno i najpoznatiji donor sperme" :-) Od svih poznatih donatora sperme, svima nam znanih, ovaj je definitivno najpoznatiji.
super način da na džabaluk. još te zovu humanitarcem.
Dva bandita odluče da opljačka banku noću. Oni su planirali pljačku pažljivo. U noći pljačke nijedan alarm se nije uključio. Kada su ušli u banku oni nailaze na sobi ispunjenu trezorima. Jedan od razbojnika je uspeo da otvori jednu od kaseta i otkrio da ne postoji ništa osim male posude jogurta. Druga dvojica bandita otvorila su sve trezore, jedan po jedan, ali svaki trezor sadržao je samo malu činiju sa jogurtom. "Mi smo prevareni ! Hajde da popijemo sve jogurte! " Dva razbojnika su popila sve jogurte. Sledećeg dana sve novine imaju isti naslov: " Neobjašnjiva pljačka banke sperme..."
Hahhahah a g**** nije...:)
voli ga omasatit neg' hljeba jest
he is everyWhere, he is noWhere... call him a Donormen :D
da ti nije malo
Saće bit komentara više nego što je ovaj djece napravio...
ljepotan..hahahaaha http://img.cas.sk/img/11/bigArticle/1252523_ed-houben-crop.jpg