Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo se takmicite ko ce vise a kad zatrese odoste i vi i zgrade u pic*u materinu , dok vi serete po zlatnin soljama ostali hljeba, vode, osnovu zw zivot nemaju
Sve ce se to arapskim govnima odbiti o glavu.
@antifasist pa uzmes prosjecnog bosnju koji zeli sve to i dodas na arapovo bogatavo. Oni isto to mataju i takmice se ko ce vise povalit nevinih cura.Nema boljeg naroda nego u BiH zapamti ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
muslimanski suzivot na bliskom istoku. jedni se kupaju u medu i mlijeku a drugi ginu i umiru od gladi. najveci problem je sto ima novca i nafte za sve, al ne, treba napraviti najvecu zgradu na svijetu, treba napraviti skijaliste u pustinji, treba imati ferarije u garazama i tigrove u avlijama
@lik55555555 nije obavezno da dolaze u evropu da se kurvaju i opijaju, oni to slobodno rade i u svojim zemljama. dubai je pun bjelosvjetskih "hostesa" koje se prodaju bogatasima. cito sam bas jednom kako je saudijska policija uhapsila jednoh holandjanina, ako se dobro sjecam, koji se bavio distribucijom najboljih viskija za kraljevsku porodicu i njhove monogobrojne princeve. naravno nakon hapsenja je usljedila intervencija jednog od princeva koji ima uticaja na pilicju i like je oslobodjen...
... njihovi zakoni vaze samo za obicne gradjane i vjera se prodaje samo obicnim smrtnicima, dok za vladajucu elitu serijat ne vazi i grijesi su dozovljeni. pa opste je poznato kako raskalaseno zive svi emiri i njhihove porodice, kraljevska porodica u arabiji, i ostali valadari od kuvajta, omana, bahreina...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo vi gradite stoko jedna ako treba do arsa a gdje vam je propisani zekjat koji je propisan i naredjen uzvišenim Kur'anom kako milioni muslimana Nigera,Rohinja,Somalije Itd.ne bi bili vise gladni nego siti!
uskoro ce doci do drasticne promjene klime na zemlji u sahari i arapskom podkontinentu ce da vlada umjereno kontinentalna klima dok ce evropa biti ponovo okovana ledom tako da arapi opet jasu...nikad vise to nece bitibarakice kao prije 20 godina tako geolozi i klimatolozi kazu..
Sad će Fahro tamo doći, biće još većih!
Najzatucanija nacija su Arapi, kad takvi dođu do love samo se kurče i u zlatne šolje kake
muslimani su glupi do bola.
Ma nek jedu govna ,bolesni gadovi !!
ubise sa ovim napornim i dosadnim tornjevima
Idite u pm govna izopačena
...čiji je najveći
"Da li je bolji onaj koji je temelj zgrade svoje postavio na strahu od Allaha i u želji da mu se umili – ili onaj koji je temelj zgrade svoje postavio na rub podlokane obale koja se nagnula, da se zajedno s njim u vatru džehennemsku sruši? – A Allah neće ukazati na Pravi put narodu koji sam sebi nepravdu čini." (9:109)
koji ce vam kura* tako visoke zgrade
da se kur*e
A što ne otvaraju firme, šta će im tornjevi
grade najbolje, najvise zgrade koje nisu u skladu sa okolinom...nemaju ukusa.tolike pare se trose na bezveze stvari.
Nije to nista kakav ce se toranj gradit' na ilidzi.
Ti Saudijci i stanovnici dubaia su nikakvi ljudi.
@AntiFasist89 Koliko su izbjeglica, braće muslimana, primili? Svi prodaju samo priču, kad treba nešto konkretno poduzeti za drugog čovjeka koji je ugrožen, tu se vidi ko je ko. Treba se nekad malo odreći vlastite komocije da bi i drugom bilo dobro. Ali ne mogu ovi to podnijeti, boje se da onda ne bi imali dovoljno za najvišu zgradu. A onda svi prozivaju Evropu zbog odnosa prema izbjeglicama. Koje licemjerje.
@AntiFasist89 Rade za Amerikance, nemaju svoje "JA", obični robovi tj u prevodu Nikakvi ljudi.