magazin
216

Drugi pokušaj: Brazilska studentica ponovo prodaje nevinost

Klix.ba
Brazilska studentica Catarina Migliorini, koja je pažnju svjetske javnosti privukla prošle godine ponudivši svoju nevinost na prodaju, ponovo se pokušava domoći novca na jednostavan način.

Naime, u online aukciji Catarini je japanski milioner ponudio 780.000 dolara za njenu nevinost, no kako do kontakta s bogatim Japancem nikada nije došlo, Catarina tvrdi da još uvijek nikada nije spavala s muškarcem.

To želi ponovo iskoristiti i zaraditi novac pa je nevinost sada ponudila na vlastitoj internet stranici WirginsWanted2.com.

"Nakon što se moja priča čula u brojnim zemljama svijeta, odlučila sam svoju nevinost ponovo staviti na aukciju", rekla je Catarina Huffington Postu.

Početna ponuda je 100.000 dolara, a aukcija će biti otvorena do 12. decembra. "Skromna" studentica iz Brazila kazala je lokalnim medijima da je njen cilj zaraditi 1,5 miliona dolara.

Catarinina ranija ponuda desila se u sklopu dokumentarca nazvanog "Virgins Wanted" australskog reditelja Justina Sisleyja, kojeg je ona na kraju optužila da ju je iskoristio i prevario. Stoga ovog puta ne želi posrednike.

Pokušaj da proda svoju nevinost je ovu 22-godišnjakinju proslavio u rodnoj zemlji, te joj donio naslovnicu Playboyja.