Ugledao se na suprugu
0

David Backham kreira vlastitu liniju donjeg veša

Sarajevo-x.com
David Backham
David Backham
David Beckham je već prije tri godine u reklami za donji veš cijelom svijetu pokazao koliko je seksipilan. Ali, sada mu nije dovoljno da samo reklamira Armanijevu kolekciju muškog donjeg rublja, nego će lansirati vlastitu.

Naime, Beckham (36) je pomogao u dizajniranju kolekcije muških bokserica i gaćica na kojima će stajati njegov potpis. U kolekciji će se također naći i muške majice kratkih rukava, kao i još neki odjevni predmeti, te novi parfem pod nazivom Homme.

Odluku da se baci u kreatorske vode David je donio nakon ogromnog uspjeha koji je postigao reklamirajući donji veš modne kuće Armani, kada je su fotografije njegovog polugolog tijela na panoima mogli vidjeti stanovnici New Yorka, Pariza i Londona.

"jedva čekam da predstavim ljudima svoje kreacije, samo nisam baš siguran da će moja mama biti presretna kada me ponovo vidi u donjem vešu i to na bilbordima", rekao je David Beckham.

Prema pisanju američkih i britanskih medija vijest da će David imati vlastitu liniju donjeg veša je na Twitteru objavila njegova supruga Victoria.