Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bog.
Dosta toga sam od Darija procitao..uzivancija:)
Veliki pisac
Lijepo da se neko sjetio Dariovog rodjendana.Dario nije mogao bez kafana Sarajevskih u kojima je patio za Nevenom i Vesnom,mislim više Nevenom koju je cesto i spominjao u svojim pricama.On patio a druge razgaljivao svojom pricom i tekstovima.
sandžaklije nisu čule za Džamonju, očigledno
Dario je besmrtna legenda... ako ti kazu da sam pao...
Volim ti, Ferida, ovaj kraj, ovo ... crni macak....Kraj "otvorenog koncepta"...
šta fali kuharu u americi? vjerovatno više zaradi kao kuhar neg ti kao pisac u BiH, ako hoćeš da rekneš da voliš BiH više neg išta onda barem reci "bolje mi je umrijeti u BiH i da sam pekar neg da sam pisac u americi i tu umrijeti".
Ti da jos samo jednom procitas sta si napisao, nebi vise nikad nista napisao.
ovaj se sali:)sjedi 1..haha
gigant!