magazin
0

Bogati i slavni o svojim narko danima

Sarajevo-x.com
Svima nam je poznato da su droge ilagelne. Isto tako nam je poznato da ih mnogi bogati i slavni redovno koriste ili su koristili. Neki od njih su javno govorili o svojim ovisnostima i narkofiliji. Pročitajte šta o svojim susretima sa drogom kažu Angelina Jolie, Brad Pitt i mnogi drugi.

Angelina Jolie:

"Mrzim heroin, jer sam jedno vrijeme bila fascinirana njime. Nisam postala imuna na njega, ali ga više nikada neću koristiti."

Brad Pitt:

"Ako neko želi da se drogira, sve dok god ne kvari mlade, ne vozi pod utjecajem droga i ugrožava druge, nije li to njegovo pravo?!"

Colin Farrell:

"Na kraju sam završio na kauču psihologa koji mi je rekao da na papir zapišem koliko sam opijata koristio sedmično. Izgledalo je to ovako: 20 ekstazija, četiri grama koke, šest grama speeda, 15 grama hašiša, tri boce Jacka Danielsa, 12 boca crnog vina i šezdeset krigli piva."

Drew Barrymore:

"Čini se da je moj mozak imao veliki neonski znak koji je non-stop blinkao: KOKAIN, NABAVI KOKAIN. I nabavljala sam. Bio je odličan za održavanje težine i popravljanje raspoloženja."

George Clooney:

"Spavao sam sa previše žena, koristio previše droga i bio na previše zabava. Volio sam LSD na fakultetu. Bio je to bijeg. Volio sam i gljive. One su bile kao LSD light. Volio sam duvati. Na kraju od svega postaneš depresivan."

Fergie Ferguson:

"Droga mi je bila kao momak sa kojim je bilo najteže raskinuti."

Nicole Richie:

"Bila sam kao kanta za smeće - uzimala sam sve živo."

Halle Berry:

"Ljudi koji su u ovom poslu koriste kokain i crack, ali ja nikada nisam htjela izlagati svoje tijelo tome. Zašto bi? Probala sam travu kada mi je bilo 18-19 godina. No to me samo prestravilo da nisam smjela izaći iz kuće."

Anthony Kiedis:

"Odrastao sam sa drogama, a tek nedavno sam ih prerastao."

Davina McCall:

"Šta god pitate, ja sam koristila. Kokain, ecstasy, čak i heroin - mada nikada intravenozno. Imala sam posao i činilo se da sve držim pod kontrolom. Ipak, nakon izvjesnog vremena moraš početi gubiti konce."

Bill Hicks:

"Vidite, ja mislim da su droge napravile mnogo dobrih stvari za nas. Stvarno. Ako mislite da nisam u pravu, večeras kada dođete kući uzmite sve svoje ploče, kasete i CD-e i spalite ih. Znate šta, muzičari koji su napravili tu genijalnu muziku koja je uljepšavala vaš život godinama, svi su oni bili na drogama."

Joel Madden:

"Da ne pušim cigarete, vjerovatno bih koristio heroin svaki dan."

Madonna:

"Probala sam samo Vicodin jednom. Droge imaju čudan efekat na mene. Djeluju obrnuto. Grizla sam usne iznutra, tersala na ljude oko mene. Bilo je to najgore iskustvo u životu. Sretna sam što mogu reći da farmakološki proizvodi nisu utjecali na mene."

Naomi Campbell:

"Bila sam na koncertu u jednoj evropskoj zemlji i ponuđen mi je kokain. Od njega sam se osjećala nepobjedivo. Kao da mogu pokoriti svijet. No to je zabluda. Kada se probudiš sljedećeg dana osjećaš se grozno. Što više droge uzimaš to je više želiš. Tako postaneš ovisnik."

George Michael:

"Marihuana me čini normalnim i sretnim. Ja bih rekao da je to sjajna droga, ali čini se ne baš previše zdrava. Ne možeš je pušiti ako imaš nekih obaveza koje čekaju. "

Whitney Houston:

"Moj posao je "seks, droga i rock and roll". Znate? Znali smo se dobro provoditi. Ipak, kako starite, tako postajete pametniji i prestajete sa nekim djetinjastim stvarima. Vjerujte mi. Ja sam partijala kao niko. Ipak dođe trenutak kada zabava mora prestati. "

Sienna Miller:

"Još uvijek volim halucinogene droge. Ako bi morala birati između droga, moj izbor bi pao na magične gljive."