Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije to bolan pravo u sarajevu
U stvari ovako je bilo: Kada je dekan vidio snimku pozvao je u kancelariju 30-to godišnju bibliotekarku i tražio da je sprći na licu mjesta. Pošto mu se nije mogao dići ni nakon polasatnog glabanja pa je onda u ljutnji otpustio.
Harlem Shake je promasaj 21 vjeka
A kako je mogla da ih sprjeci? Budalastina
...opa ovo ti je drzava... ...nema ni po babi ni po mami...nema ona je od tonija blera ili richarda gayla ili tima burtona ili charlesa darwina... ...nije se drzala pravila i SIKTER OTKAZ... ...e ovo je država red disciplina ali zato i posao i plate i ŽIVOT...a ne kod nas u VILAJETU predsjednik države mora da UHLJEBLJAVA SVOJU "PRVU DAMU" haha
et meni nesto ovo harlem furanje totalno sranje od furke...
Glupost. Uprvo suprotno. Svi znaju da je bas Oxford poznat po razularenom ponasanju razmazenih studenata koji ce u buducnosti postati premiijeri Velike Britanije i gradonacelnici Londona (Cameron i Boris Johnson npr.) Vidite Bullingdon Club i njegovu historiju. I na kraju pogledajte ovaj link: Likovi su razbijali barove i unistavali inventar a sada drmaju svijetom. Ovo sa bibliotekom je smjesno ali na malima se kola lome. http://www.dailymail.co.uk/home/moslive/article-1215635/Our-Boys-Bullingdon [url]The-early-years-David-Cameron-Boris-Johnson.html[/url]
Prosli bi mozda likovi nekaznjeno da je ovo bilo negdje drugo, ali Oxford je institucija koja ne trpi sranja i drzi do svog statusa i ugleda koji je pazljivo gradjen vijekovima.
U koju si ti biblioteku isao pa ti je ovo opravdano ponasanje? Druga stvar, kakve veze ima bibliotekarka s ovim idiotima pa su je otpustili?
U cemu je problem? Punoljetni ljudi su odlučili da se zabave na javnom mjestu, gdje nema nikakve zabrane snimanja. Pri tome nisu uništili inventar, niti na bilo koji drugi način naškodili Oxfordu kao takvom, da pače, promovisali su ga.
Nisu trebali otpustiti bibliotekarku, nego ove idiote izbaciti sa Oxford-a. Da se ja pitam vec narednog dana bagra bi bila ispisana i ispracena sa univerziteta. Neko negdje treba da stane u kraj idiotima koji nemaju postovanja ni prema cemu.