Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte ba smijesno...evo uzmite samo stadion, nek bude cugalo 40.000 ljudi...pa to dodje po jedna piva 0,25 svakom navijacu... pa mi toliko popijemo svaki dan, ne mora niko biti prvak...
BAYERN UBER ALLES
Zivko ne seri.. Dalje, u Banovicima je bila da nekazem slicna proslava (provalio bi se) ali je bila pravo dobra proslava 2000 godine. 2 cisterne tocenog tuzlanskog piva i plus nekoliko stotina cak i hiljada boca piva (limenki) takodje tuzlaka. Naravno dzabalame, klub platio i rudnik. Pio je ko je htjeo i koliko je mogao. Ko je bio mogao se uvjeriti.. Mal gradic a takva proslava..
tako se slavi, to je prava liga fudbalska, nije ovo nase smece od lige i klubova