magazin
0

After Work Recharge Special Edition danas od 17h na krovu hotela Courtyard by Marriott

Sponzorirani članak
S-One Sky Bar, rooftop bar na krovu hotela Courtyard by Marriott Sarajevo, večeras prekida radni dio sedmice tačno u njenoj sredini – srijeda 17.08.2016. - After Work Recharge.

"Sredinom sedmice napunite svoje baterije za ostatak poslovih obaveza" njihov je slogan kojim svake druge srijede u periodu od 16:00 – 11:00 S One Sky Bar prave glavnom lokacijom za bijeg od poslovnih obaveza, za druženje sa dragim ljudima. Gostima se služi finger food, a ulaz je 10 KM.

Ovo će biti treći ovakav event, a s obzirom da je period festivala – ovo će biti Special Edition, sa gostujućim DJ-em iz Velike Britanije – Amir Groove, kojeg prate DJ-i Nazziff i Jasmina, te će Recharge da traje malu duže. A za ljubitelje duže noći, organizovan je after-party u Freaky's pubu, u neposrednoj blizini. Po reakciji društvenih mreža, ovo se čini jako očekivanim partijem i Amir Groove je izgleda dosta drag bosansko-hercegovačkoj publici, a dosta posjetilaca jednostavno želi da ponovo čuje DJ Jasminu, koja je u petak 12.08. napravila odličnu atmosferu na Sky Baru.

Samo jedna je, kažu, namjena: Zaboraviti na stres i poslovne obaveze. Osnove su tu ali finalnu atmosferu prave, kako kažu, upravo gosti. Iz ovog razloga svaki naredni after work oblikuju na osnovu njihovog feedbacka.