magazin
253

NY Fashion Week direktor - sada direktor S One Sky Bara u Sarajevu

Club No.41 Mayfair London
S One Sky bar, rooftop bar na krovu Hotela Courtyard by Marriott daje novu nijansu Eventima u Sarajevu – dovodi Sašu Devića, novog event managera.

Saša se nakon 10 godina vraća u rodni grad – Sarajevo, sa dosta impresivnim referencama - dvije godine organizovanja evenata za Fashion One TV u 18 zemalja, Manager Playboy Mansion Europe na Cannes Film Festivalu, te organizovanje evenata kao što su: New York Fashion Week, WMC Miami, US Open, Milan Fashion Week, Opening Party of London Fashion Week, Barcelona with Moet & Chandon, nekolicinu Lamborghini evenata i dosta drugih.

Posebni gosti njegovih evenata bili su: Rihanna, Drake, Lil Wayne, Wiz Khalifa, Chris Brown, Adriana Lima, Shanina Shaik, Macklemore, svi superstar sportaši (NBA, NFL, MLB) sa kojima je i lično prijatelj, dok je 2013 i 2014 uspješno vodio legendarne nedjeljne hip-hop partije u VIP ROOM u New Yorku po nazivom "Showtime Sundays".

"Posrećilo mi se da mi je ponuđen ovaj posao i više nisam razmišljao o povratku – sad sam tu! Jer, svakodnevni život je najljepši među našim ljudima i u našem mentalitetu. To će vam reći bilo koji stranac koji je ikad posjetio BiH."

Dosta od ovih evenata organizovao je kroz svoju 7D | Seven Dimensions, kompaniju koja je postala okosnica Londonskog nočnog života, dok je posljednje dvije godine vodio Club No.41 koji je dobio “World’s Finest Club” nagradu. Saša za S-One ima velike planove, a naročito za ovaj hladniji period, kada sky bar postaje „zimska bašta“ sa staklenim portalima i vanjskim grijalicama.

  1. oktobar – 7D Event (sa gostom iznenađenja)
  2. oktobar – Haloween Party -Sports Bar @ Sky Bar – svake nedjelje sportsko druženje (od prve oktobarske nedjelje)
  3. i 19. oktobar – After Work Recharge – opuštajući clubbing srijedom poslije posla

Podršku u novim poslovnim pohodima na S-One sky baru Saši je prije par dana došao da pruži Goran Ivanišević, koji je u Sarajevu poslom, kao ambasador za Juicy.