Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
einstein ako nisi znao religija je jako puno povezana sa osjecanjima, a zene su osjecajnija bica od muslaraca i zato su su one religioznije, a u svakom slucaju ti si ovdje najgluplji i jedan veliki kompleksas koji se pokusava lijecit ovakvim komentarima, pametnije ti je da potrazis strucnu pomoc i zelim ti srecu i uspjeh u tome.
\" Na putu Gospodara svoga mudro i lijepim riječima pozivaj, i sa njima na najljepši način raspravljaj. On zna one koji su na Pravom putu i one koji su zalutali !! \"
Bog ne postiji :-)
@lulo Tako je moj vjerni ucenice, reci im, nauci ih sta je to alijenacija kao sto sam ja tebe naucio
tesko njima...ultimativni oblik alijenacije...fuj
jako bitno...XD
Religiju nove ere stvorili su muškarci, al\' eto... Nikad boginja, samo bog, poslanici i sinovi božji, svi nadređeni ljepšoj strani čovjekova bića... sreća, nije oduvijek tako bilo... Nažalost, zemlja u kojoj živimo toliko zna biti primitivna i konzervativna da zbog \"bogohuljenja\" u bilo kojem pogledu, lako dobiješ \"po glavi\"... Treba nam jaka sex industrija, perverzija, prostitucija, fetišizam i sve ostalo da kad ne znamo na fin način da se emancipiramo, moramo putem \"javnog žutila\"... Treba nam parodija, topove na popove, hodže u mrežaste čarape, bluzhalter na reisa i sve tako redefinisano, poslati u javnost... čisto da umjetnošću skinemo famu i lažni sjaj morala sa \"presvetih\" idiota, jer ipak su oni samo ljudi... u posljednje vrijeme vidimo i kriminalci... Treba nam Paris Hilton, vjerovali ili ne, čista alternativka...
moja zena suje mrve!
dje je tespih na slici, nije fer! :P
\"Bog razum dadne onome kome On hoće, onome kome On neće... njega ostavi u zabludi...\"
samo glupe nikako gluplje
u prijevodu = žene su gluplje od muškaraca