Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Paradajz supa ili bilo koja supa, zivnes odma...djeluje poput "infuzije", da te dozove...ostalo je sve magla
Pravilno je maHmurni
Ko rakije večera vode doručkuje
majke ti ne kaki, ti ćeš mi reći kad ću piti a kad ne kafu, poyy
Eto sad i kafa nevalja. Digli hajku za duhan sad i kafu a alkohol koji je uzrok mnogih nesreća može se i reklamirati i konzumirati. Svijet srlja u propast
Ispod 4-5članaka klix objavio da treba piti kavu ako ste mamurni xD
Znam zasto ne bih trebao piti alkohol, pa se opet dovedem do mamurluka. Tako isto znam i zasto ne bih trebao piti kafu, pa je opet popijem. Pretjerujete svi sa ovim savjetima, ispada da ne mozes biti zdrav ako nisi nutricionista, ne mozes biti vjernik ako nisi doktor teologije, a istovremeno zivimo u drustvu gdje mozes biti ministar iako si mesar.
Meni najviše pomognu sarma , daljinski i tanko ćebe , 👍
daaa
Treba se popišati u bocu i ujutro popiti na eks .Ozbiljne studije kažu da će tako da se vrati pamet u glavunturu pa više neće posezati za otrovom.
Ujutro najbolje popiti litar energetskog pića za bolji rad srca i za brže razmišljanje
ja nikad nisam mahmuran jer sam prekinu sa alkoholom i cigarama,najbolja odluka u mom zivotu