Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zato nama dolaze seljaci u Sarajevo. To znaci zele biti depresivni i debeli.
Volim sto nisam debeo i depresivan ...i ove svoje krave i ovce..i garova nego sad da mi neko kupi nov traktor tomo vinkovici !!!
aha. znachi tako. Pa dobro...
da mi je znat s kojeg si se ti brda skotrljo
nabijem ja selundre i ostale vukojebine...nema veceg meraka nego zivjeti u velikom gradu...jedino u velikom gradu mozes nauciti i vidjeti sta je zivot... a na selo je najbolje pred smrt da se odmoris od zivota na miru ;D
pa gdje ce beton tamni,zamjeniti prirodne ljepote i sve sto nam one pruzaju.pa i konj bi bio bolestan kad bi samo u betonu zivio.