Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeca ciji roditelji rade kod novopecenih "kapitalista" od 7-19 svaki dan i vikendom za 450KM su najdepresnija....bez obzira jesu li rodjena u JUnu, Lipnju, Oktobru, u petak prijepodne ili u godini Zmaja ili Zeca....
Juni i Lipanj su isto :)
Da mi je vidjet ove znanstvenike da ih priupitam ko ih plaća za ovakve nebuloze. Roditelji, škola, okolina...to može utjecat na ljudski karakter...nemojte me nasmijavat.
to nisu naučnici to su kurci u slamnatim šeširima zna se šta je naučnik i ko ima takvu titulu...
A ono istraživanje da su zimska djeca zdravija, sunce, voće, povrće, mama i ishrana?
sad znam sta mi je.....
kako sam imao sreće , znači kao dijete s početka aprila zamalo da budem depresivan . hvala roditeljima što su me napravili na moru u po sedmog mjeseca hahahahaha , sva sreća da nisu godišnji bili mjesec dva prije :)
o ne , opet neka istraživanja koja nemaju veze s vezom gdje samo nađete ove nebuloze matere vam ????????
Treba gledat da ga pristavis negdje u oktobru ili novembru, ako je istrazivanje tacno...
To je najbitnija teza hahahaha :)
Samo dva oraha u desni dzep i nosi 15 dana. Onda ih posoli i baci preko lijevog ramena. Odmah ces biti instant sretan.
Kazu u mom mjesecu,svi su vjestice i nindja kornjace,poneko i frankestajn...
Vala lažete.:)
..ovo je istina...... ;-) april ;-)
eto sad znam da sam j....o depresivna :))))))
ja sad znam zasto :D
https://www.youtube.com/watch?v=L08tG2Jh9Yw
Ima istine jesam pozitivna ali isto tako i depresivna ljudi smo,a kako i ne biti u ovakvom "divnom"okruženju, bez obzira na mjesec rođenja.Opet možda ima veze sa astrologijom i slično.Ali su to dublje teme.
Ja sam dijete sunca :-P