Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa naravno, izbacis svu negativnu energiju iz sebe, i eto naravno da ce biti bolje. Hhahaha jos ako je kakav boks u pitanju, uhh hahah :-)
@Jasmin28 Ma naravno ko sta voli nek izvoli. Ali kad je tuga u pitanju,obicno je prisutna neka negativna energija, pa je onako cini mi se bolje kad se fizicki izbaci. hahah i ja sam recimo vise aktini tip, meni vise odgovara nesto puno aktivno. ;-)
@Jasmin28 A jojj Jasmine meni ovdje ima i strasni stvari, ne samo smjesnih. Na par scena sam se zaledila, uhhh ne daj boze. Nego ne rece kakve ti vjezbe praktikujes, i vise volis je li to joga ili nesto malo aktivnije, aerobik neke borilacke.... :-) Kako se osobadjas tuge.....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pored ovakvih zena svako bi bio nasmijan,vidi ove u crnom,pravi med.
@lik5 Ok. :D
Kada bih sa ovim djevojkama vjezbao moje emocije bi pobudalile.
mali savjet za budzetlije iz fotelja u rudnik pa vjezbajte