Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Britanski naucnici su dosli do nevjerovatnog podatka, naime...osoba koja popije svaki dan po jednu solju caja, u toku godine popije oko 365 solja caja ili 365+0.2 l caja sto iznosi oko 73 litre caja..
Ako zapalire pet cigara to vam skrati zivot za jedan dan, ako popijete jednu solju caja to vam produzi za jedan dan..a ako vas ne savjesni decko sa "tatinim" Audi A6 odvali kod Drvenije ili na nekom drugom prelazu, to vam skrati zivot za 34 godine ili 12410 dana
...znači, da duvanim i da pijem čaj...ono, bare-bare :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pij ti čaja, ako nemaš šta jesti...
samo bi volio znati koja budala daje pare za ova istrazivanja
ne razumijem zasto su ljudi optereceni produzenjem zivota, ionako nas sve ceka ista destinacija, a uostalom bolje je umrijeti ranije nego vegetirati 20 godina i biti na grbaci svima.
hmmm produziti zivot, ja bih prije reko da omogucava duzi period da se zivi zdravo.
drugo je sta bit it rekao. ovdje je receno to prvo. :)ovo su vise savjetiza ateiste. vjernicima se ne preporucuje. ja da sam vjernik u smislu da me ceka raj skakao bih sa starog na glavu tamo gdje je najplice ;)
Ko da je bitno produziti zivot. Vecina planete vjeruje u zagrobni zivot tako da sve ove price o duzem zivotu su realno nepotrebne ovoj vecini.
moja nana pije čaj od kamilice
a moj djed pije nanin čaj!!! ;)))
vi ko i ostali portali, jer sto bi bili drugaciji, samo iskopate ove izlizane stvari o zdravlju i lupite ih, a vamo ima toliko novih stvari i istrazivanja ali sta ce vama to drzite se vi ovih cajeva i jabuka na dan
Dnevni zivim isto koliko god popio caja ;)
Kol'ko duže? :O
jeli to popijem soljicu caja danas i dan ce mi imati 25 sati , ili sta ??
jeste samo sto nas primitivni i nadasve glupi narod caj pije samo kad je prehladjen i to opet ne pije caj vec pije prokuhanu vodu sa aromama biljaka kao sto su : kamilica, šipurak, majcina dusica, razno voce itd..
...čaj od šljive je omiljen :)
glupost
Čaj piju nane čaj piju nane age sarajlije
caj od nane piju age sarajlije!!!