Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjaca legalna droga koja kad se pomnozi ca 2KM dnevno sa 1milijardom obrta pobija sve argumente o stetnosti.
hoces reci ovisnik, ako je to nesto scim si ponosan u zivotu onda nije ni potrebno komentarisati
Mi u Bosni svi "pusimo"... to je nsto po cemu se ne razlikujemo ....ove godine jos vise cemo da pusimo i pusimo, ali zato poslije izbora,,ima da se bas napusimo... :)
http://adfoc.us/2084041
http://adfoc.us/2084041
Kad neko zapali pa ti dodje dim, ti pomirises pa ti zamirise ona cigara, to nikako ne mogu da odolim.
vec odavno ponavljam, dok ne budu svi auru lajt pusili nema spavanja!
Cigare su ko i religija, besmislica i štetnost a opet ih milijarde konzumiraju i štete čak i drugima...
ti mi rece da ne spominjes religiju gdje nije u clanku spomenuta, klasicni odron
Ako ima smisla možeš spominjati gdje hoćeš, druga stvar je što npr. ti lupetaš po svakom mogućem članku sine, nemoj da ti rovim po postovima. ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pojačajte im katran nek crknu.
pusaci slobono se vi trujte al ne uskracujte drugima zrak svojim dimom
Duhan je usko vezan za čovjeka od pamtivijeka.Sam duhan kao biljka nije štetan mnogo više od marihuane, problem su aditivi koje duhanska industrija stavlja tj čista hemija koja se upotrebljava danas. Nekada ne tako davno, nekih 40-ih godina pušači su živili rekordno,nije bilo rakova pluća od duhana, duhan se koristio i kao lijek čak.Danas je teško naći dobar duhan,da nije GMO, da nije prskan otrovom, da se ne miješa sa otrovom.
Znas li ti sta je dim?
Kakav lijek jadni čojče
posast modernog vremena, da barem manje djece pusi i da kasnije pocinju, kad vidim srednjoskolce i momke i cure kako fuckaju zlo mi.... i studentice kazu nema se sta jest, pa i nema kad kupuje cigare po 3 4 5KM... al hajde ne mozemo nikome suditi ....
bas to i onda kaze mlada obolila oooj
Baš šteta što "fuckati" nije anglicizam.
Stanovnistvo prije 30 godina - 4.5 milijardi Stanovnistvo danas - 7 i kusur Toliko novog stanovnistva a samo 250 miliona novih pusaca. Not bad.
Baš sam otvorio diskusiju da vidim da li ima bar jedan čovjek koji ovo shvata. Stvarno je žalosno kako nepismeno stado samo bez razmišljanja guta senzacionalne naslove i brojeve sa puno nula, a pojma nemaju o pravoj suštini informacije.
Statistika 101 Mislis da je stado upamtilo ista iz srednje?
kako je krenulo sa cijenama, umjesto salate i krompira vise ce se isplatiti saditi duhan. Ma i u saksije, ljubicice i fikusi - ćao.
Pa je li dosta vise o cigarama, svako malo nesto novo a u stvari sve isto.
a novo pakovanje?:)
E pa da, to sam zaboravila. :)
procitajte "Konacno Nepusac" od Allana Carra i shvaticete da je LAZ da dozivotno ostajete bivsi pusac
@ja71 Ti si bivši pušač?
@ja71 Ne vidim razlog za dislike kad sam postavio jako jednostavno pitanje, a naročito što sam ga postavio s razlogom...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)