Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji su mi ovakvi članci gdje se obraćaju ljudima kao da su maloumni i kao da nikada nisu vidjeli što je zima, e da niste rekli kakvu odjeću i obuću treba nositi u ove zimske dane ja bih izašla van u sandalama, kratkim hlačama i majici. Hvala :)
pa ne ozbiljno, jako sam im zahvalna, taman sam krenula van u ljetnoj haljinici i sva sreća da sam prije pogledala novosti na portalu, čovječe pa mogla sam se smrznuti da nije bilo klixa
nakurnjak nisu spominjali?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...ja se nadam da će zapahuljat sve u 16, pometra bar.
Neizmjerno se zahvaljujem Klixu ja krenuo vani u majici kratkih rukava i to bez kreme.
Svakako se slojevito oblaci, zar ima potrebe da se tako nesto crta. A ako bude velikih minusa brrr valja se onda i ugrijati.
Znaci da se obučem ko Džingis Kan, slojevito od pamuka i pravo na posao ? A kakva je zehmerija kad vjetar puse jedno 72 na sat a napolju minus 20 ? Da li se smiju i dalje jesti ustipci i ovi drugi peksimeti mimo pite ujutro to ste zaboravili napisat ?
Ma kakva zima i hladnoća, nema više tih i onih normalnih zima kao prije u normalna vremena!
ma sve ovo je šaša za osjećaj " staklenog oka " . jednom sam ga doživio i baš je nezgodnoooo
i moj se dedo maz'o kremom,ali iznutra ,od kozjeg loja i nosio vunenu jaknu od friško odrane ovce...i nikad mu nije bilo zima na minus dvajes'
Idioti -20 stepeni Faradi
da nema ovih klixovih " tips and tricks " ja tačno ne bih znao što bi . Hvalaaa klixe što ste ukazali građanima kako će se ponašat :) jbt kad vidim ovakve vijesti na sekund pomislim da smo specijalnoj skoli , a ne na portalu .
u spec. skoli *
"Treba eliminirati konzumiranje alkohola" ne slazem se sa ovom konstatacijom! i tacka
Evo mene ja sam zastitnik ljepseg pola , nek se jave meni, koju ja poklopim ....pamti ce me za cio zivot,ja to bez hilne cinim.!
@Verbalni_Delikt pravi si samaricanin..........zrtvujes se nesebicno..............
PRIKAŽI ODGOVORE (4)