Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://ouo.io/mDHbmw
eto ja nisam evropljanin pa jopet sinoć se nako izvago nakon meze i pića a vaga pokaza 101,200 kg i sasvim se dobro osjećam :)
Zahvaljujuci vasim vakcinama 50 ce biti zavidna starost.
Ovi juzni Evropljani mi nekako lice na Čika, dok ovi sjeverniji vise idu na Okultisa.
Cigareta, moja najbolja prijateljica.
Ista ta svjetska zdravstvena organizacija je zajedno za FDA krivac za milijune smrtnih slucajeva i bolesti zarad vlastitih pohlepa koje se mjere u milijardama dolara godisnje.
...ja sam ters pa ne debljam.
kako su evropljani gojazni kad nam evropska zajednica stalno trubi kako je njihova hrana zdrava,pa nama sa balkana zabranjuju da prenesemo preko granice suho meso,sir itd.navodno sve zbog nekih bolesti zele da se zastite....
Haha a oni se ugusise u GMO, aspartamu,merkuriju, aluminiju, high fructose corn syrupu, saharinu itd