Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači danas gledam mamu od nekih tridesetak godina kako plaća 30-ak KM za antibiotik, sprej za nos i sirup za svoju kćerkicu od nekih 8-9 godina.. i još joj apotekarka savjetuje da djetetu pola sata prije antibiotika da linux za crijevnu floru.. Znači doktor podržava trovanje djeteta, apotekarka poštuje dokument doktora, mama plaća ne shvatajući da šteti svojoj kćerci i k tome ostane bez recimo 2kg domaćeg meda.. Ali svi su srećni u svom neznanju. Doktorica puni džepove farmaceuta, koji je redovno obilaze, farmaceutkinja puni džepove apoteci za koju radi, mama ne kupuje djetetu med, limun, čaj, povrće... jer ima tablete i još smatra da čini dobro svom djetetu i svi su u raju.. lažnom raju, ali raju.. Do jednom.
Lijek za svaku bolest je tu oko nas.
pokusaj izlijeciti tuberkulozu medom ;))
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Bakterija = sejtan baja koja zivi u havi i ne odes li hecimu na vrijeme ne gine ti dzenaza.
i ove bakterije nisu vise normalne i one otisle u k
i ovo vam cudno? kad doktor kaze 7 dana koristiti, treba valjda 7 dana koristiti a ne samo 3, dosta, jer mi je bolje? :D
Kad doktor propise antibiotik za virusnu infekciju.
logika je u tome da sprijeci superinfekciju, znaci kad imas virusnu infekciju, kad ti je imunološki sistem svakako slab, da ne dobijes dodatno infekciju sa bakterijama.. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bakteriju su razvili u laboratoriji, kao i svinjsku i pticiju gripu, i sars i antraks i kravlje ludilo. Sve je to posljedica eksperimenta velikih farmaceutskih kompanija. Cilj profit i depopulacija na planeti.
"bakteriju su razvili u laboratoriji" i " cilj je ***lazicija ":)) da nisi mozda vec poceo prvomajsko konzumiranje ? :)
ovo sve dolazi iz Indije...ljudi zive u govnima, jedni drugima na glavi...ne moze biti bolje za razvijanje bakterije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nesto mora rasteretiti ovu prenatrpanu planetu od kojih je 70% idiota...nek je bog napomoci buducim generacijama ...bice svega
rasirice se i u to nema sumnje ,a onda kad krene po bosni da ubire plodove. nema kuce bez par kutija antibiotika. tri puta covjek kihne i odmah -daj antibiotik:))
Najgore je sto po apotekama daju antibiotike bez recepta..
narod nema pojma koje je to ludilo. tu ukljucujem i ljekare ,apotekare itd. sto je najgore popije se par antibiotika za " nesto" ,stanje malo molje i---prestane se uzimati, a ako se vec uzima mora se to raditi minimalno 7 dana. van pameti je toliko neznanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
I ne postale imune kad se za najmanje sitnice kljukamo antibioticima
Meni liči na kiksera I njegovog starog :)))))))))))
ovaj na slici mi lici na bakira