Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo Whey Bayo Moj Samo Nečural
Podneblje treba da određuje čovjekovu ishranu. Dakle, jedi ono što te oružuje, što uspjeva tamo gdje si rođen.
Pa jes', kod nas cevapi i burek najbolje uspijevaju!
daj ne seri više s tom zdravom hranom u bih. 90% ljudi preživljava i hrane djecu s rižom max. 2x dnevno.
Za 50god u bosni ćemo imati oči ko kinezi.
@boshniak Jel od rize jal od Kineza?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U koliko redovno ne koristite sve ove namjernice, koristite kompleks B- vitamina kao dodatak ishrani. To ne samo da je dobro za kozu,kosu i nokte vec za cijeli organizam ☺.
Ja bi ipak preporucila namirnice, kompleks B jako deblja.. cim covjek pocne da ga koristi moze primjetiti i promjene na kilazi.. a ni kilaza, a pogotovo prekomjerna nije dobra. Ipak je najbolje ono sto je najprorodnije... ;-) i ima istine, ishrana je jako bitna za organizam. :-)))
@smiling svakako da su prirodne namjernice najbolje i najzdravije. Al mnogi ne mogu sebi priustiti svakodnevno losos, avokado, orasaste plodove itd. Neki su cak i alergicni na orasaste plodove. :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Citajte zene citajte ovo.....dok se ne udate
ocistit prvo jetru i necistoce iz tijela, i tacno probava je najvaznija.