Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ističe za Klix.ba Olaf Cordts, menadžer kompanije Dr. Oetker u Njemačkoj... hahaha stvarno
najbolje je iz svoje bašte jesti, al dok to bošnjo skonta prodje vrijeme a većinom imaju mogućnost da sade sebi ili barem da uzimaju od lokalni seljaka. Bošnje pamet u glavu i radite nešto u korist sebe i ove zemlje, da ste pametni zabranili bi uvoz smeća iz EU itd.
sta sve jedemo ovo je nista
Nema zdrave industrijske hrane, to je jedina istina. Možemo birati između skupe, organski uzgojene i jeftine industrijske, bolje rečeno 90% nas ne može birati jer bi se Fadil naljutio. Rezultat je, pun stomak kratkoročno, dugoročno 99% nas čeka neka boleština kad tad.
u BIH se uvozi evropsko smeće, sviđalo se to nekome ili ne!
Nije to dr.Oetker već dr.FADIL
"domaće tržište i za tržište EU, a drugačiji za izvoz u ZEMLJE TRECEG SVIJETA"
Uh, dobro je, mi nismo pogođeni, budući da smo u zemlji četvrtog svijeta, daleko iza Etiopije i sl.
naslov bi bio bolji da je šta zapravo ne jedemo jer ja ove poslastice na slikama nikad nisam jeo jer nisam imo para da ih kupim,imo sam ja para al uvijek ima nešto preče
jebiga vjerovao sam svabama
Ma mi smo vise imuni na te stetne tvari, nijedna nam tvornica nema filtera koje je tek to zagadjenje...
a sta vi debili mislili zdravo ulje i proizvodi? :)
bolji dr otker slag od vispakovog sta god da je u njemu. jbg ali tako je
To ti zbog nafte naftalin nafta jeli,a upravusi sto je je !!!