Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je vidio "slauf" u fizikanera?
Tete na salteru su punije jer se malo krecu i vole papati. Kad imas radno mjesto gdje cijeli dan sjedis, jako je opasno ako se dodatno ne bavis nekim sportom, kreces ili treniras, kako za figuru, tako i za ledja. Sad sto se tice stresa na poslu... posao na kojem imas veliku odgovornost itekako je stresniji od svakog fizickog posla. Nije bez razloga to sto je odgovornost veca, veca placa. Ne ubrajam tu tete na salteru, posto te dame i nemaju veliku odgovornost. Ali kad radis sa glavom pod terminskim pritiskom na projektu u vrijednosti od nekoliko miliona, pa onda lijepo isti projekt potpises i samim tim odgovornost za cijeli projekt preuzimas na sebe....to je vrsta stresa koji baustelac nikad nece upoznati.
I ja smatram da ne igra bas veliku ulogu, osvrnula sam direktno na tvoj komentar sto se tice stresa na radnom mjestu.
......smanjiti unos i povećati potrošnju......najjednostavniji recept...
http://ouo.io/mDHbmw
Probusi kašiku ili digni guzicu - stari ljudi rekli..
_""Kad smo napeti ili pod pritiskom tijelo proizvodi hormone kao što je kortizol, koji podstiču nakupljanje masnih naslaga oko stomaka." Kakav genijalan zaključak? cccc A šta će hormoni nakupiti ako se umjereno jede, odnosno, ako se ne prežderava? Sva mudrost je u ishrani.
Kašika sve to uzrokuje.
Odes kod Reufa da ispiri slauf i problem rijesen
e poslaufate
Ma hajde slaufich je bas sladak,ma vala koja ga god djevojka ima,treba da je boli uvo za sve =D Ma jasta vala,sad ici na dijetu radi slauficha,ma hajteee molim vas gospodjo =P
Dandom Dandom druže moj !! :D
Hahaa
Ne mozes jest ko konjina i čitav dan sjedit citat klix,mora biti šlaufina
ne dam svoj slaufic nizasta na svijetu
U petoj dekadi nije ni bitno,no kladim se da ne bi tako pisala da ti je 35-
mladjahni...........nemam nijedan slaufic......mislila sam na slaufic umene coeka