Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel moguce da jos niko nije napisao vjera, setnja, priroda i slicne seljacke komentare ?
Samo se koksa treba drzat ko Dodik nista ovo farmaceutsko smece
Blago svakome ko je sretan. Malo malo neke suicidalne misli me spopadaju, a vjerujem i vecinu ovdje. Ali jedino bas sto me drzi u zivotu je taj inat, jer ima onih "ubi se" pa kontriras. Da mi je bar trave, kokaina naci gdje, kupiti, ali ni tu nisam sretan da ponudi ko. Da znam nekoga.
Roditelji gutaju tablete.,djeca puse travu.. Ko je u pravu?
Step 1: nemojte nikada probati antidepresive. Ovo vam kažem kao osoba koja je probala 3-4 vrste. Bolje da nisam.
Zapitajte se zasto Bake Dodo i Cova nisu u depresiji sta to oni imaju a vi da namete tu vam je odgovor
Gle farmaceutskih botova sto nizaju dislajkove na to da je depresija laz
Da je depresija laž, samoubistva ne bi postojala. Naprosto covjek ima prirodni nagon za prezivljavanje, pa cak iako ti nije do zivota, a nisi depresivan, neces dici ruku na sebe. Jedino bolest/stanje depresije moze izazvati to da nadjaca taj nagon
Desi se to da pricas kako je rs drzava, da ces je ocijepiti od BiH, da je Novak Djokovic i porodica cijela obicna cighanija i tako to
zeleno
Najveca laz ikad prodana zvana depresija
Jednostavno, postanemo depresivniji nego prije. Ajmo sad svi u apoteke i ostaviti po minimalno 100 KM, jednino se tako moze biti zdrav.
Antidepresiv ne mozes dobiti bez recepta a recept mozes dobiti od psihijatra, a da dodjes do psihijatra trebas uputnicu porodicnog doktora.
Naglo ozdravimo.... koja budala koristi to anyway??