Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
-Ima puno djevojaka u današnje vrijeme, izađu u klub, popiju malo više, zavrti im se u glavi, okliznu se i padnu na quratz.
-Slobodnim stilom :)
Čuj drona djevojke se razvode tršššš
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
: Zaposljavanje rodbine u drzavnim institucijama :D
MILSIM DA JE U BOSNI SDA NA PRVOM MJESTU PO PRENOSU,PRENOSI SE SEKSUALNIM PUTEM
je.anje u zdrav mozak... ;)
KOKUZLUK...prenosi se seksualnim odnosom i putem zraka
Samo Bosna i turska su zelene...he he he
Ja ionako nisam sexo već punih 18 godina, tako da... ma ne znam jbg sta da kažem, a da ne slažem.
Heh,koliko li samo ima HIVa kod nas
Jedino od ovih klamidija izaziva neplodnost, druge su opasnije po život i izazivaju veće komplikacije za život, ali nemaju veze s neplodnosti.HPV zaboravili navesti?
ONA MENI KAŽE .....SLOŽI MI GA...!!!! I JA JOJ GA SLOŽIM....
SVIMA JE POZNATO KOJA JE : -https://www.youtube.com/watch?v=XtWouVbbiaU I PONOSNI SMO NA NJU
ta sexualna bolest sezove yebachina
sejo! znas koja je najgora kletva papak Dabogda imao pa nemao papak!
Bas me briga.Svakako ne hebem nista.
ma bolime ćošak za sex ali ove budale oko prestanka pušenje što džaba izgubih vrijeme čitajući nebuloze ovog seratora fuuujjjjjjjjjjjj
GLAVOBOLJA
Ovo je karta ko koga prca...recimo koliko vidim Slovenci,hrvati i Srbi se prcaju sa celim Sovetskim savezom i plus skandinavijom pride...treba to izdrzati brate ima tu 300 miliona materijala najmanje...i turci poprcase sve u svom toru...e jedino nemogu da se nacudim kako ono malo DJETICA moze da izdrzi celu njemacku i poljsku...