Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboravili ste dodati 100€ na tu listu, liječi jetru i žgaravicu za par sekundi.
surutka je zakon za jetru :-)
S obzirom na naše stočarsko porijeklo, nama je najbolje jest mladi sir.
"Bijeli luk je bogat sumporom, mineralom koji pomaže tijelu da se oslobodi od toksina." U Zenici je zrak obogacen sumporom, tako da smo mi blagoslovljeni i bez po muke udisemo lijek za jetru.
U Zenici je zrak obogaćen s SO2, što je ogromna razlika. Sumpor ti se itekako koristi u proizvodnji lijekova i ne mogu da vjerujem da 18 ljudi trenutno to ne zna i daje ti lajk.
Malo ko da ima zdravu jetru u pluca na nasim krajevima. Bolest je najbolji ljijek za mozak. Kad se razbole onda dodju pameti da ostave cigare i alkohol.
Zaboravili ste Coca Colu
Coca cola, Rakija, suhomesnati proizvodi itd
...bijelog luka, špeka i loze :)
haaahahahahahaa oh nooo -.-
..za lozu se šalim...a ostalo garantuje "influenca free" :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)