Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
obrisaste mi komentar, sad sam tuzan, zalostan i nesretan... odoh lijeciti svoju napacenu psihu :D
www.test.com
haj\' otskakuci odavde allaha ti i boga... ili daj konstruktivan komentar ili mudro suti...
Kako možete ovako nešto objaviti? Svi se bore za kondome i sad vi ovu glupost postujete. Ccc.
U brate, kako pisem koji komentar on se pojavi ispod drugog clanka. Ovo je feature da ga Apple ubaci u iPhone. Da se najezis. U delirijumu sam.
Eto malo sam testirao sarajevo-x i modul koji se (mozda) zove \"Komentari\". Ne, ne mozes poslati 1000 karaktera kao sto pise ispod boxa koji se zove \"Upisite komentar\". Ne znam koliko moze ali je programer koji ga je pravio garant jako ponosan na cinjenicu da ja kao korisnik mogu vidjeti dok kucam koliko mi je jos preostalo karaktera za upisati. Odusevljen sam. Zaista.
Bio bih puno uspjesniji i napredniji u zivotu. Obozavam naucnike. Pogotovo istrazivace. Oni su moji idoli. Bez njih ne bi bilo nafte, masina, racunara, auta i kafe aparata. Ne bi bilo civilizacijskog napretka. Oni su moji idoli. Naucnici. Velika vecina njih, da budem precizan.
Jel rade ovi komentari ili trebam i za to neki nalog iz opstine, kopiju licne i biometrijski pasos?