Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imali test crvebnih krvnih zrnaca da se konačno mogu unaprijed i sa 100% sigurnošću razlučiti Srbi od Hrvata ! Eno onoga Dragana Čovića, navijao za VElež, potpisivao se ćirilicom, biose krat SK u Livnici SOkola a sad katolik veći od PApe i Hrvat od PAvelića !
Ih kad bi se ovakvi kao Dragan mogli detektovat na sistematskom bar 10 godina unaprijed, mnoga bi prevara mogla PREDUPRIJEDIT !
Kod nas cesto nije moguca ni najobicnija analiza krvi, ili npr.hormona stitne zlijezde, jer vjecito NEMA REAGENASA. :D Kakve revolucionarne analize krvi, kakvi bakraci. Mozda u paralelnom svijetu van zdravstva ove drzave. :D