Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PUŠILA SAM PUŠIM PUŠIČU AKO NE VJERUJEŠ I TEBI ĆU
Jedino ona za eutanaziju :D
De ti , ba jarane , izmisli vakcinu kontra KOKUZLUKA ....!!!
inace misevi su poznati uzivaoci nikotina!!
"_Naučnici sa američkog Instituta za istraživanje Scripps tvrde kako su razvili vakcinu protiv ovisnosti od nikotina. Vakcina je djelovala na labaratorijskim miševima, a u narednom periodu se očekuje testiranje na ljudima." :))))))) Hahahaha, miševi pušači se odvikli? :))))))))
Nema te vakcine ..za mene ..haha!!!!:))))
😉
bio je odjel u osjeckoj klinici gdje su laserom ubijali celije ovisne o nikotinu pa ga zatvorise u roku od 30 dana. nista od ovoga, to ce duhanska industrija da ugusi to treba po kratkom postupku ko serif konjevic: kod vracare :)
Kakve su celije ovisne o nikotinu? Pa cijeli mozak postane ovisan.. Morali bi ti u osijeku citav mozak unistavat
zamislite život bez pušenja ;) bljak
Ko hoće da puši - pušiće, a ko neće da puši - patiće bez cigara :))))))))
nisam mislio na cigare ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Znači sad će se moći pušiti bez štetnih dejstava cigarete??? Jupiiiiiii sad ću i ja da pušim jer je pušenje tako cool... Bože, čim se "naučnici" bave, ccccccc...
Ccccccc nesrećo jedna na šta si ti mislila? :D
Kako mislis bez stetnih dejstava? Pa vakcina unistava nikotin a ne kancerogene i radioaktivni polonijum... valjda je cilj vakcine da te skine a nikotina jer ga nikad neces ni dobiti.. pa ces prestat pusit jer ne dospijeva do mozga ;)