Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo ako radis u bih imas sansu na udar. A noćna je još i dobra, manej kontakta sa ludim ljudima.
da je meni raditi nema veze koja bih smjena bio
Ima ti ta mjesta Jale, samo prirodni ritam je ipak nesto drugo. Noc je za spavanje. Potiskivati san sa red bulom, kafom i sl. vodi ka bolesti, nema tu puno filozofije. Tako je covjek stvoren i tu nema promjena. Mada, kao sto rekoh ima ti ta mjesta i razumijem te ali...
Prdnem tim \"istrazivacima\" pod nos, al\' da dobro udahnu. Nocna smjena - mir, tisina, sefova ni na horizontu, skuhas sebi kafe, pustis muziku, napravis sebi plan rada i samo laganini, a ako je bas idila od radnog mjesta moze se malo i odspavati. Dodjes kuci odmoran i onda jos legnes da se malo odmoris, i svi ti se sklanjaju s puta i sapucu \"on je radio nocnu, pusti ga da se odmori\". Dnevna smjena - galama, stres, rokovi, klijenti, reporti, pichke mat.erine, brdo papira, svi mlataraju rukama i glume prioritet, sefovi ti stalno sjede za vratom, polomis se od posla i opet ne valjas. Dodjes kuci zdrobljen a kad padne noc ne mozes spavati jer te jos onaj stres drma, mrzis jutro, samog sebe i cijeli svijet, planiras kako da roknes sefa i razneses firmu. Pa vi sad skontajte sta vise steti srcu.