Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka lekari daju komentar kako je moguce da vakcionisana deca dobiju boginje??? oni rekose dajte deci vakcine i zastitite ih od boginja.... farmacija= mafija...
Obavezna vakcinacija da bude a roditelje u zatvor na barem godinu dana za zlostavljanje i zanemarivanje dece.
Odbolovala sam ih 2013. Baš sam se osjećala malom... :)
"_Američki centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) su izdali upozorenje putnicima zbog epidemije ospica u tri zemlje, BiH, Angoli i Etiopiji." Plaće mi se od tuge uz koje zemlje smo se našli. :(
...tako ti je to moja lady, gdje je zatucanost neznanje i siromaštvo uhvatilo tako velikog maha... pogledaj ba samo po javnim prostorima pošte, opštine busevi itd...KAKO SMRDIMO :-) užas užas užasa...ismijavamo tamo neke evropljane što hodaju obuveni po stanu a ne kontaju jer nisu izašli iz vlastita sela...da su kod njih ulice tako čiste da bi mogao u papama hodati po njima a o prirodi da ne govorim...da oni i nemaju potrebu da hodaju bosi po kući! a imaju i para da imaju čistačicu sebi svaki dan u kući! al ne mi smo čistiji...napravimo kuću na 5 spratova al bez fasade i sa blatom oko kuće! bavimo se stočarstvom i muzemo mlijeko...a krave nam leže u balegi i blatu! i peremo guzicu...i kao jer peremo guzicu mi smo kao najčistiji na svijetu! jašta!
@Ares X, e znaš' šta? Sve si mi zgadio. :))) Molim te ne pričaj u množini, mada je izgleda prevagnulo to o čemu ti pričaš. Siromaštvo je uhvatilo maha. A znaš li koje je siromaštvo najgore? Siromaštvo u glavi i siromaštvo duše je gore od bilo kojeg matrijalnog siromaštva.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
..tresla se gora.....rodio se, miš....