Univerzitet Oxford
0
Pušači žive deset godina kraće
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije zdravo PUSITI......... bolje je se sexati nego pusiti ja vam to savjetujem..........
nije zdravo šusiti.......... bolje je se sexati nego pusiti ja vam to savjetujem..........
pusenje nije zdravo nipodkoju cijenu.... zato pusaci zivjet cete 10 godina manje.... ja vam dajem savjet kost bi vam reko svaki ne pusac da prestanete pusiti..... hvala.....
Lijepoj i zdravoj hrani pusenje nemoze nista. pusaci su otporni na zarazu i druge bolesti. Pusiti u manjoj mjeri je veoma zdravo za one koji se krecu. Za yeah. POTURIM ti ga majcetini pod guzicu. bye, bye.
A sad
POZTANI INTERNACIONALNI TERORISTA I PEDOFIL REIS CERIC VOLI DA DUDLA PENISE MALOLJETNIH DJECAKA A TO MU JE OSTALO U AMANET OD POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA
Daj ba ljudi kakvo je to ponasanje. Stvarno nema potrebe ni na jednu vijest tako reagovati, a kamoli na ovu. Sto ste tako degradiranu i retardirani nikako mi nije jasno.
šta vas briga, jest da živite 10 godina kraće, ali zato smrdite he he he
ISTOVARIM TI SE MATERI U ZVALJE !
Muslim bajramske zabave ........ Muslim Rave Party http://www.youtube.com/watch?v=fTTP61_9Acc Hilarious Muslim Rave Party http://www.youtube.com/watch?v=4IhTqt-BsOU
Vi kako hocete ja odoh Cericu da pusim a i on ce meni da popusi i tako da se drzimo Allahovog puta obicaja i nase islamske kulture.Uhhh bas mi se kenja odoh u dzamiju da se istovarim jer nista ljevse nejma kada ezan zauvijeva a ja kenjam.
Ma jok, meni je produzilo bar za 10 kuka.
A pedofil Muhamed iz pustinje sto ga njegova bagra vjeroNAKAZNI sledbenici zovu prorokom ??? POturice vjeronakazna genetska smeca BPlavsic Prof Dr biologije.
ja p usim citav zivot na svim poljima sad ga moram p usiti dodiku .koliko cu ja ziveti?
a mi sto pusimo q r a c ???