Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako se zove onaj Njemac sto mi stalno sakriva stvari po kuci ?!
friedrich
dva najpouzdanija simptoma starenja: prvi je zaboravnost, a drugi je... mislim da sam zaboravio koji je drugi...
Svako malo izlaze sa nekim novim i korigiranim informacijama, ja mislim da oni pojma nemaju šta rade niti istražuju, samo uzimaju lovu naguzove
Hebem ti ja te naucnike, svaki mjesec dana mijenjaju svoja otkrica.
Tako nauka funkcionise care, stalno se usavrsava i nadopunjuje, za razliku od religijskih dogmi koje su cvrsto utemeljene u praznovjerju.
@Senahid Halilovic Zašto vi Balkanci mislite da ste naučnici ili intelektualci time što se protivite ili mrzite vjeru? Ako volite nauku, bavite se naukom, a ne da se pravite pametni i mislite da je svaki naučnik "kjafir" ili "antikrist", jer činjenica je da imate mnogo religioznih naučnika danas, a da ne spominjem u prošlosti pogotovo Islamskih naučnika koji su upravo vjeru koristili kao inspiraciju.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)