Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ovdje moram sa ostalima podijeliti svoje iskustvo sa Dr. Suadom Tinjic. Suprug i ja smo se odlucili na vantjelesni postupak kod Tinjic Suade i ne da nisam ostala trudna nego nas je upropastila i psihicki i finansijski. Postupak je naplatila 13. 000 KM (u Beogradu je 2.00 EURA). Ja sam ogorcena njenim ponasanjem i radom. Tako nas je prevarila i slagala da joj to nikad necu oprostiti. Svi koji imaju slicnih problema preporucila bih da dobro razmisle prije nego se odluce na postupak u BiH (iskreno predlazem Sloveniju-cak je i jeftinije!). Sretno svima.
neidite tamo dr.suada jsamo dzaba pare uzima
Zato sto je u svim komentarima pisalo kako ovo nije tacna vijest.... Stavljani su i dokazi sa linkovima da nije istina... \"Gradačac je početkom 2008. godine krupnim koracima zakoračio u budućnost. Na Poliklinici za neplodnost, ginekologiju i perinatologiju 12. februara, uz korištenje najmodernijih svjetskih tehnoloških i znanstvenih dostignuća, samostalno je začeta prva \'\'beba iz epruvete\'\' u Bosni i Hercegovini.\" Ovo jednostavno nije istina... mogu brisati komentare koliko hoce... Vjervatno je rijec o placenom tekstu, pa nece da isprave gresku. Sa druge strane ne daj Boze da napisu da je rijec o sponzorisanom clanku.
Cao! Kako ovdje stoji da nema komentara a pod komentari stoji da vec ima ih vec 12??? Nesto ovdje sve naopako!!
@ k Zasto da ne? Ovaj, ja mislim da nije mjesto ovdje da se neko zeza, kao ovaj sto kaze on \"vrsi oplodnju besplatno\"! To je stvarno preslo svaku mjeru!
bosnjak iz epruvete hm
@meckupodplec... Procitaj uvod: \"Na Poliklinici za neplodnost, ginekologiju i perinatologiju 12. februara, uz korištenje najmodernijih svjetskih tehnoloških i znanstvenih dostignuća, samostalno je začeta prva \'\'beba iz epruvete\'\' u Bosni i Hercegovini.\" Prva beba iz epruvete u BiH zaceta je nekada osamdesetih godina.... Ko je bio dovoljno star da cita novine, vjerovatno se sjeca toga jer je bila veeeeeelika vijest. Identitet roditelja i bebe je bio sakriven do prije par godina. Na nekoj od televizija bio je intervju sa mladićem koji začet na taj način. Zaista ne shvatam razlog zasto ova greska nije ispravljena.... pretpostavljam da je rijec o sponzorskom tekstu pa ih boli briga. Zbog ovakvog nemara internet jos uvijem nosi naljepnicu nekredibilnog medija.
Koji vam je? Naslov lijepo kaze \"...u Gradaccu..\" , a ne u Bosni.Dakle to je PRVI SLUCAJ U GRADACCU. Uzgred, ja besplatno vrsim oplodnju, ne izlazite se troskovima. :))))))
Zanima da li je neko od vas radio u toj Klinici umjetnu oplodnju ili dali poznajete nekog ko je pokusao da radi jer me interesuje koliko kosta to sve?
Sto jest jest.....jeftino plasirate podatke.... NAKON ŠTO U ZENICI VEĆ DESETAK GODINA DJELUJE CENTAR ZA HUMANU REPRODUKCIJU I NAKON ŠTO JE TIM PUTEM ZAČETO STOTINJAK BEBA... ŠTA REĆI, OSIM HA-HA
Centar za reprodukciju, postoji u Zenici vec 13 godina...Da ne pricam o tetki, koja je u tom istom centru dobila dijete prije 8 godina, i to zamislite,,,iz epruvete...:))))) Ccccc, nekad respektabilan portal, a danas...eee.jeftino ste se prodali...:)
dakle, u Zenici vec 13 godina funkcionira CENTAR ZA HUMANU REPRODUKCIJU pri Kantonalnoj bolnici Zenica. Njega je u to vrijeme otvorio federalni premijer i toje bila vijest dana na Balkanu, jer pored Ljubljane, ovo je prvi Centar na Balkanu koji radi tu cijelu paletu poslova, pa i ima uredjaj za krio-pohranu embriona, dakle zamrzivac sa minus 200tinjak stepeni, gdje se moze pohraniti embrion i cuvati stoljecima. Ovo je nevjerovatna gomila lazi i ne znam ko je plasira, jer su iz cijele Federacije, RVI i paraplegicari, koji regularnim putem ne mogu imati potomstvo, vec na desetine slucajeva, dobili djecu putem cantjelesne oplodnje... Nevjerovatno da ne znaju ili nece da znaju
Stvarno koje lazi plasirate nevjerovatno, ko vam pise ovakve tekstove, mesari? Sramota, ne dopustite da vas uvrstimo u red BiH portal koje sire laz, npr. pinom, bljesak. Ovo vam s dobronamjerno sugestiram
2003. u Banjaluci; http://www.nezavisne.com/nedjeljne/vijesti/1946/Sve-vise-beba-iz-epruvete.html
iz licnog iskustva mogu vam reci da dr Suada i nije neki specijalista