Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Porast dužine života objašnjava se boljom ishranom, boljom higijenom i napretkom nauke i medicine, prije svega kad se radi o vakcinama i liječenju infektivnih bolesti.\" Ma kakvi. Eto pitajte ove vjernike - pravi razlog je sto se danas svi mole vise nego prije.
Ma statistika je veoma čudnovata nauka. Već je otrcana fraza da svi u proseku jedemo sarmu( a da mali broj jede meso a veči broj kupus). Naime, trebaju nam podaci koliko je te 1955 god. bilo ljudi starosti npr. 60,70,80,90 ili 100 godina, a koliko danas 2010-te godine.