Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reče tako David Katz iz članka koji je napisao knjigu pod pseudonimom Samhu Iyyam, da bi onda pod svojim pravim imenom nahvalio svoju knjigu u Huffington Post, i pisao pohvalnu, pozitivnu recenziju na Amazonu. Koja sorta ljudi hvali svoje objavljeno pod pseudonimom? HUFFUNGTON POST: http://alturl.com/st4go AMAZON: http://alturl.com/oua4k
Od ketogene dijete nema profita. Doktori gube pacijente, farmaciji opada prodaja lijekova, vrlo je malo prozvoda za ketogenu dijetu pa ni od tog nema hajra, niko ne polaže pravo na tu dijetu je je niko nije i ne može patentirati, elem slabo se zaradi od ketogene. Nije čudo da su svi protiv nje.
Samo "brokula" dijeta dolazi u obzir, jedes sve osim brokula!
Youtube kanal DC Eric Berg ko zeli da stvarno sazna sta je pravi keto plan ishrane.
@ola Tacno, odlican kanal. A ovi sto pricaju protiv kontra keto dijete kao klix i ovaj navedeni doktor koji svoje tvrdnje nije nikakvim istrazivanjem argumentovao, su zapravo placeni od proizvodjaca raznih nezdravih sranja, koji ubijaju paru prodajuci nam nekvalitetne secerne proizvode.
samo intermittent fasting djeluje
količina... Ja sve jedem pa nemam višak kilograma.
Lijepo naš Gospodar kaže, "Jedite i pijte ali ne pretjerujte"! Sve je rekao sa tako malo riječi! Dakle, mjera! Osim toga, post, je jedan od najvažnijih načina balansa zdravlja! Sve metode do kojih čovjek dođe su samo istraživanja, jer ne zna čovjek mnogo o sebi, jer nije on taj koji se stvorio nego je čovjek stvoren, pa prema tome treba slušati Stvoritelja kako živjeti!
Izgladnjivanje je sjajno za zdravlje. Samo ti "posti"..
@mojmoj e bas lijepo od tvog Gospodara sto ti je pustio da jedes i pijes...
Kakve dijete kakve pi...ke materne mrs u teretanu