Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
masala i neka je sa srecom.............
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Čestitam!!!! E sad ste nayebali...
Safet Susic - Pape, selektor BiH
ko ce to ishranit !?
Nek im bude sretno i hairli, ali ja bi se usr'o od straha :/
uhh naspavajte se dobro dok se nisu rodili. Poslije nema spavanja. Nek vam je sa srećom
Ma samo nek bude sve kako treba. Moj prijatelj ima 35 godina i masala šestero djece,kaze da mu nema nista draze kad dođe kuci s posla i djeca mu potrce u zagrljaj.
dva spermija se ugradila u matericu??
ko vodi prijateljicu fotografa na prvi ultrazvuk?
ocito onaj ko zeli objavljivati fotke ;)
opa mustuluk
Samo ljubav.
Tyson ubo, Tyson zna. :)
bogte... puno zdravlja, srece i celicnih zivaca... cuj cetvero... nek' su zivi i zdravi, ali to je recept za nervni slom...
kad vidim kakav mir i dusevni spokoj imaju vjernici ovdje, komunizam mi paradoksalno zvuci kao opcija najbliza bogu :))) i tuzno je i smijesno koliko se upinjes da izvalis nesto uvredljivo, ali otuzan si kao kao jadan mali histericni pekinezer... najsmjesnije je sto u pokusaju da mi kontrariras, na brutalan nacin potvrdjujes poentu mog komentara, ali hajd... ne bi idiot bio idiot da zna sta pise... elem, ne upinji se toliko da se dokazes da si najgluplji ovdje, skontali smo to svi davno... ovo iz mene komunisticka samilost progovara, posebno sam osjetljiva na kategoriju umno zaostalih...
Uh nek im je sa srecom, bit ce bas veselo. Nekad covjek jedva izadje na kraj sa jednim, a tek cetvero. Zelim im puno strpljenja i da im budu zivi i zdravi. :-)
Čim se okoti, odmah razvod. Suprug joj ne može zaraditi u odnosu na sumu iz socijalnog. Lucky bitch.
E moji romantičari, samo lupajte minuse. Znam sistem kao i statistiku razvoda. Još sam uvjereniji u moju prognozu kad uporedim nju (mada nisam po vagini ali sam realan) sa ovim mamlazom. Nadam se da se maconja neće ubiti.
@Andy Man, od mene si minus dobio za riječ OKOTI! BLJUTAVO JE BILO ZA PROČITATI!!! ONA JE ŽENA, A TI SI ČINI MI SE ŽENOMRZAC.
aferim,na ovakvom vaktu cetvero odgajat:)