Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Nova studija donosi zaključak prema kojem je jedini način da spriječite mamurluk zapravo da manje pijete." kakvo otkrice boga ti poljubim..
Da manje pijete vode il rakije?!
Nedelja najtegobniji dan u sedmici, i čuvena rečenica "neću više pit'" . Naravno to vrijedi do subote 😂😂
Gutačica sperme
Ma dobro jutro, zezate!?
Pod broj 1 Nemoj te miješati, a skandinavci su poznati po tome da piju sve živo, čas žestoko čas pivo čas vino, pa mora boliti glava! Pod broj 2 . pušači su skloniji mahmurluku kad pretjeraju sa cigarama, sve boli! Pod broj 3. Vino konzumirati sa voćem i raznim sirovima uz vodu, me nema šanse da se mahmurno a ni pijano.!
Magra koke i ko' nov !
Cuj klixovci piju???
ih moj coek popije dvije tri pive a ja dobijem sex iz snova na kuhinji, ko jos razmislja o mamurluku......................nebitno pitanje
Nema lijeka kad pretjeras s alkoholom, pogledas se ujutro u ogledalu a ono glava ko u Jerka Lijanovica.
Mahmurluk klikse, mahmurluk.
Himzo popije polovku kruske,zalije s dva tuzlanska pred spavanje,ujutro trazi burek i ode na poso ko nov
Pace pa kompot bices ko nov
a sta vam je to mamurluk?
Poslanik s.a.w.s, u vezi sa alkoholom prokleo je deset osoba i to: onoga ko proizvodi alkohol, kome se proizvodi, ko ga pije, ko ga donosi, kome se donosi, ko ga toči, ko ga prodaje, ko se njegovim novcem hrani, ko ga kupuje i kome se kupuje.
Ako sam te dobro razumio, neće nas ni četvero iz Bosne završit u Dženetu.
to je to anonimni :) provuć'e se po koji četalj i ujko :)) sreća pa sam četalj :)))
U BiH se još samo vazduh ne uvozi… Da ne bi počeli i njega uvoziti, KUPUJMO DOMAĆE…
'Ladna " Žuja " i k'o nov . . .