Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kako da ne 😂
samo rajber na frizider
Komentarisem da imam recept, ako se odlucim smrsat
Vecina nas se svakodnevno truje sa takozvanim "4 bijele smrti" u koje spadaju; bijelo (psenicno brasno), bijeli secer, sol i mlijeko. Najvece ubice i uzrocnici bolesti pored ostalih poroka koje ljudi konzumiraju. Ishrana i njen kvalitet su vam bukvalno pola zdravlja
@SamoRealnoDruze ma da, ja to sve krkam i opet sam zdrav ko riba
@SamoRealnoDruze ko te tera da jedes? budi kao ja jedan obrok dnevno i miran si.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Od mrkve koža žuti....hvala 😁
samo horizontalni sport ;)
@OOgledalce e to volim da čujem ...vraćaš se u stari režim ..veri najs ...nek se omladina malo sad parfemiše sa domestosom ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
to se kaze ovako: pice od ova tri sastojka ali da se hrana smanji na sto je manji moguci nivo sve dok noge ne pocnu da heklajuonda ovaj napitak stvarno radi ali tada radi i svaki drugi napitak!
Hercegovacka travarica ce pomoci* 😋