Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On sa 5 godina kaze mami:\"Mama ja sam curica\";i njegova mama to uvaži i počne mu kupivati roza haljine ??! I moj malac kaze meni:\"Babo ja sam Spiderman, ali mu ja ne dam da se pentra po zidovima i skače po krovovima\". Ako je ovo demokratski način \"uvažavanja\" svega što jednom djetetu padne na pamet(a razmislite koliko dijete od 5 godina može racionalno razmišljati o posljedicama svojih \"želja\" - onda mene zaobiđite sa takvom demokratijom i slobodom izražavanja,a nazovite slobodno i konzervativcem i kako god vam je ćejf.
Ma bolan nek ga ošišaju, malo šipkom po guzici i bit će ko nov.
poremećaj? ne budite smiješni ... ukoliko nekom nije ugodno u svojoj koži,rodnom identitetu i treba da se bori za svoja prava i radi ono što ga čini sretnim...
Klasični peder
Pametnice, nije ovdje rijec ni o transrodnim osobama ni o LGBT pravima, nego o jednom petogodisnjaku koji diktira igru svojim roditeljima. Ako je tebi to normalno onda ti nisi normalna. Tvoj komentar je samo dokaz u koju krajnost idete vi \"napredni\" transrodni gradjani, krajnost u kojoj se petogodisnjaku dopusta pravo ultimativnog odlucivanja kao da je u pitanju odrasla osoba.
vecina komentara na ovom portalu, koliko vidim, pisu polupismene, neobrazovane, zatucane osobe. Ako zelite dati svoje misljenje na datu temu, molim vas, gospodo, da se malo obrazujete o transrodnim osobama, LGBT pravima i ukljucenim temama na koje tako slobodno izrazavate svoja cijenjena misljenja. Ovaj portal i vasi komentari samo su dokaz kolicine nazadnosti nasih gradjana. Uobicajeno je da se ljudi stide svoga neznanja, medjutim, kod B&H gospode neznanje i zatucanost su ocito vrline. Hvala.
tojaga je Mecku uvela u red i Mecka poce plesati...znaci da se i ovo ispraviti
Na jednu stranu i \"bolesno ponasanje\" i homoseksualnost i \"sta ce reci bitni i nebitni\", nije nimalo veselo gledati svoje dijete nesretno.
Halo koja tolerancija i zapad , o cemu ti to nama mozes pokazati tu evropsku toleranciju ? Jeli ovo sto mjenjaju toalet da bi jednom zbunjenom djetetu ( koje nezna kako je doslo na ideju da je curica) ugodili? Pa zasto se ta ista zapadna tolerancija buni KADA MUSLIMANSKA ZENA POKRIJE KOSU ???? Gdje je tu postovanje slobode i prava na religiju , zasto tu nema tolerancije?
reskepkt dzemi. definitivno ostali dajte malo majka mu stara obrazujte. procitajte neto sem tog avaza koji citate.i bit ce sve bolje. balkanske seljacine.
sta ti je reci odgoj?? Kakva djevojcica odlucila i sl ili djecak? Bas ce ono sa 5 god odluciti ali svasta i novinari uzimaju kao pricu...
smak svijeta nam slijedi, nema šta.
To nisu nikakvi izlivi privatnih frustracija, jer ja nisam transgender osoba, mada osobno poznajem nekoga ko jeste, a samim tim i muke kroz koje prolazi, ne zato sto sto je bolestan odnosno bolesna, vec zato sto je bolesno drustvo u kom zivi i koje ne umije da ga prihvati onakvog kakav/kakva jeste. Moj komentar je izliv opce frustracije mentalnim balkanskim sklopom, ignorancijom, neznanjem i uvredama maloumnika koji pojma nemaju o transgender fenomenu i predlazu raznorazne goebelovske metode \"lijecenja\" necega sto aposlutno nije nikakva bolest.
Jaoooooooo komentara, svasta! Pa stvarno ste mahalci koji se u svasta vole petljati. Neka dijete bude ono sto zeli, po vasem je bolje da bude cijeli zivot nesretan i depresivan kao musko, umjesto da bude ono sto zeli i da bude sretan?! A ti @meho sve ti ime govori, netreba dalje nista pricati mehaga moj pametni! Svima govorite on je bolestan treba strucna pomoc itd. Odkud vi to znate sa 8 razreda osnovne skole? Neko je spomenuo zapad, eee haveru moj u nekim istocnim zemljama ub.ijaju zensku djecu jer im je to kao sramota, sta kazes na to? Cak u nekim zemljama istocnim operisu djecu da budu muskarci, sta kazes na to? Uvijek je kriv zapad, masoni, iluminati i svemirci..... Sto se mene tice neka radi ko sto sta hoce, ne vodim brigu o drugima, ko ce sta biti, ko je koje vj.ere, nac.ije itd i zivot mi je puno bolji nego vas, jer vi ste iskompleksirani pa su vam svi ostali krivi!
pola sarajevskih muškaraca ispod 30 godina ima istu krizu, samo o tome ne pričaju osim u najužim krugovima ili (ono obrazovaniji) sa doktorima. dokaz su i sve ove reakcije na g.a.y-l.e.s.bi.an parade i ostalo - klasičan slučaj sa latentnim h.omo.se.k.s.ual.izm.om u psihol.ogiji. drugi dokaz su komentatori koji će sad krenuti da mi pucaju minuse. posebna je priča sa vjernicima, koji će i u ovome vidjeti najavu ki.j.a.me.ta, ali šta možeš, oni su ionako bolesni u glavu, vjerovali su u torabija, vjerovali su u sudnji dan kad je bilo pomračenje sunca...
\"Homosexuality is found in over 450 species. Homophobia is found in only one.\" -za 449 vrsta postoji opravdanje za taj suludi čin. ipak su to životinje. koliko životinjskih vrsta praktikuje kanibalizam i čedomorstvo ? hoćete li u budućnosti pratiti slične životinjske trendove?
Jednom ga samo dobro zg.uz.it i vidjeces kako ce tole na peglu i kravate nositi!