Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ravan stomak najbolje je leci na ledja.
sa 7 dana 100% mrsate 9 do 10 kg ako se pridrzavate ove ishrane za dorucak 2 case vode za uzinu 1 casa vode za rucak 4 case vode opet za uzinu 2 case vode i za veceru 4 case vode i 100% mrsate za sedam dana
Nakon ove dijete necete imati samo ravan stomak i masnih naslaga po tjelu ( celulita) imacete tako savrsenu figuru da cete nositi vrecu cementa da vas povjetarac neoduva
Jos nesto vise http://ouo.io/mDHbmw
uvijek iste stvari,isti clanci.. Do sad i hajvan zna da ne mozes imati ravan stomak ako kao debil samo sjedis i "krhas" :)
normalno da ćete imat velik stomak kad se ne krećete a jedete ko konji. Zašto niko ne ide na posao biciklom??
Djes smucek :)
evo me ares, gdje si ti, šta ima ?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
O čemu vi to? Ravnom stomaku? :))))))))) Ne valja ništa što je 100% ravno. Ženstveno je imati malo oblina. Daske više nisu u modi. Ali, nisu ni burad. Zato, jesti sve, ali umjereno bez pretjerivanja. Mora da su ovo pisali američki znanstvenici, najgojaznija nacija na svijetu.
...apsolutno se slazem Girogio...
Znaci lady...kod tebe su masala bas kako volim :)))))))))) ( - Y - )
izgladnjivanje. to ti je
ne seri
nije hrana al je sklek...
Bademi su najzdravija hrana. To sam skonto iz Klixovih clanaka o hrani
jao gluposti....imam ja bolji članak: "0 namirnica za ravan i istreniran stomak"....naravno uz "kontenjer trening"